CHROMEBOOKS

Estimades famílies de 3r:

Dia 2 de maig es va obrir la botiga online per fer la compra dels dispositius Chromebooks que els alumnes de 4t del curs 2023-2024 emplearan a les aules. La botiga online està oberta des de dia 2 de maig, fins dia 13 d’agost. DIA 14 LA BOTIGA JA ROMANDRÀ TANCADA. Recordau que les entregues es faran pel setembre a l’escola una vegada ja hagin començat les classes.

ABANS DE FER LA COMPRA:

  • Pensau quins accesori necessitau comprar: funda (molt recomanable per tal que vagi protegit dins la motxilla), ratolí auricularsRECORDAU QUE ELS ACCESORIS ELS PODEU COMPRAR A AQUESTA PÀGINA, PEL VOSTRE COMPTE O REUTILITZAR AQUELLS QUE TENGUEU PER CASA.
  • Pensau si heu d’agafar una extensió de garantia (el Chromebook duu una garantia en si, però si voleu podeu ampliar-la). Aquí teniu un document amb informació sobre la garantia ampliada de ACER:

Documents disponibles:

Aquí podeu veure un tutorial sobre el procés de compra a la tenda online. https://sites.google.com/iconoguia.com/iconoguia/materials-fam%C3%ADlies?authuser=0. També teniu un document sobre com fer la compra online:

En aquest full trobareu un exemple de finançament amb el banc La Caixa:

PER FER LA COMPRA:

La pàgina per fer el procés de compra és: https://www.iconoedu.com

Quan us digui «Introdueix el codi de centre» posau:

07012895

DESPRÉS DE FER LA COMPRA:

  • Recordau que els dispositius arribaran a l’escola a principis de setembre. Quan arribin a l’escola, la coordinació TIC farà les tasques de configuració amb la consola del centre i s’entregaran als nins una vegada hagin començat les classes.

En aquest document teniu un resum dels principals punts tractats:

Aqui teniu fotografies dels dos models de Chromebooks per si els voleu veure millor. El primer model és el Chromebook ACER C-734 presentat a la reunió de famílies i als vostres fills com a «Chromebook no tàctil«.

Chromebook no tàctil obert
Detall de la pantalla del Chromebook no tàctil
Detall del teclat del Chromebook no tàctil

Per altra banda, aquestes són les fotografies del model ACER R753T, presentat a la reunió de famílies i també als nostres alumnes com «Chromebook tàctil«.

Chromebook tàctil obert
Detall del teclat del Chromebook tàctil (girat en 360º, tipo tablet)
Detall de la pantalla del Chromebook tàctil
Detall de la pantalla del Chromebook tàctil girat en 360º (tipo tablet)

Dimecres 3 de novembre de 2021: