SECRETARIA

AJUDES PER A ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU CURS 18-19

Us comunicam que s’ha obert el termini per presentar sol·licituds d’ajudes per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2018/2019. Només són per a alumnes amb necessitats de suport educatiu derivades de:

– Grau de discapacitat

– Transtorn greu de conducta

– TDAH derivat de discapacitat o transtorn greu de conducta

– Altes capacitats Intel·lectuals

Les sol·licituds s’han d’emplenar TELEMÀTICAMENT i després presentar-les a la Secretaria del centre, juntament amb la documentació especificada a les instruccions rebudes (a Secretaria podeu recollir un resum que hem fet  de la documentació que heu d’adjuntar a la sol·licitud)

TERMINI: Fins dia 27 de setembre de 2018

HORARI DE SECRETARIA: de 9.15 a 11

A continuació teniu l’enllaç del ministeri d’educació on teniu tota la informació al respecte:

https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/primaria-secundaria/necesidad-especifica-apoyo-educativo.html

 

ESCOLARITZACIÓ 2018-2019

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes

BENVOLGUDES FAMÍLIES, SI PITJAU A L´ENLLAÇ SUPERIOR PODREU OBTENIR TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL PROCÉS D´ESCOLARITZACIÓ 2018-2019: Full de sol.licitud, Normativa, Zones escolars, Documentació, Oficines d´escolarització, Baremació, Calendari…
Esperam que vos sigui útil i pràctic.

Recordam que la jornada de portes obertes serà el proper dimecres 18 d´abril a les 17,00 h a l´edifici d´Educació Infantil.

Per a més informació telefonar a l´escola al 971-47-22-02

 

JORNADA DE PORTES OBERTES

INFORMAM QUE EL PROPER DIMECRES 18 D´ABRIL TINDREM JORNADES DE PORTES OBERTES A PARTIR DE LES 17:00 H. A L´EDIFICI D´EDUCACIÓ INFANTIL.