INSTAL.LACIONS

El centre es troba situat en els Pavellons Son Rullan. Està constituit per tres edificis separats:

  • Edifici de PRIMÀRIA: Consta d’una planta baixa i primer pis de l’edifici principal on es troben les 12 aules de primària i les aules d’informàtica, suport, música, gimnàs, biblioteca, sala d’usos múltiples i el pati. A aquest edifici, també hi tenim les dues aules de 5 anys. A més a més, també hi trobareu la sala de professors, els despatxos de direcció i cap d’estudis, la secretaria, reprografia, tutories, quartet d’anglès i magatzem de música.

Entrada de l’edifici de primària

 

Pista de futboli pista de bàsquet del pati de primària

 

Taula de pin-pon del pati

 

 

El nostre porxo, molt útil pels dies de pluja

 

  • Edifici d’INFANTIL: És l’edifici situat al final de la pista que es troba al costat del menjador. Consta de quatre aules (3 i 4 anys), una aula d’usos múltiples, un quartet per fer suport, la sala de professors i el pati. Per manca d’espai a l’edifici d’infantil, els alumnes de 5 anys tenen la seva aula a l’edifici de primària.

 

El pati d’infantil, amb un petit porxo, un parc senzill i una zona molt ample per jugar i córrer.

 

 

Part davantera de l’edifici d’infantil. S’emplea en casos concrets, per fer activitats de grup, o quan l’altre pati no es pot usar.

 

 

Entrada de l’edifici d’infantil.

 

  • Edifici de MENJADOR: Tenim una cuina i un gran menjador de 500m2 on cada dia les cuineres fan el menjar casolà per als nostres alumnes. A aquest espai, també es realitza l’escoleta matinera. Recordau que podeu consultar el menú mensual a l’apartat de menjador dins «serveis». Els alumnes de secundària també l’empleen.

L’edifici del menjador es troba a un costat de primària, i aprop de la pista esportiva que separa infantil i primària.

 

  • Pista esportiva: La pista esportiva és compartida amb l’IES i hi realitzam les activitats extraescolars com handbol o futbol. Com que la pista es troba situada entre els nostres edificis d’infantil i primària, és també un lloc de pas durant el transllat en el servei d’escoleta matinera i menjador per als nostres alumnes d’infantil, i així evitar que vagin pel carrer.