8/3 DIA MUNDIAL DE LA DONA

El passat dijous dia 8 de març es va celebrar el dia mundial de la dona. Sabem que hem aconseguit drets en els darrers 150 anys, però encara ens queden anys de lluita per aconseguir una total igualtat entre homes i dones. Per això, el 8 de març és un dia lluita i també de celebració, per saber que encara ens queda camí per recórrer, i sobretot, ensenyar als nostres alumnes que homes i dones som iguals i que tenim els mateixos drets i obligacions. Varem treballar a les aules aquests conceptes i reflexions, i també ho varem celebrar el temps del pati, cantant, pintant a un mural i entregant polseres als nins i nines que volguessin de color lila, el color que caracteritza aquest dia.

Polseres liles gratis

 

Moltes felicitats a totes les dones que formam l’escola, i sobretot a totes les nines que un dia formaran part d’aquesta societat com a dones treballadores i lliutadores.

 

DEPENDE DE LOS DOS, la cançó que tothom canta!!