PROTECCIÓ DE DADES

La Tecnologia de la Informació i Comunicació (TIC) s’ha desenvolupat de manera vertiginosa en els darrers anys, sobretot a internet i ha obert un ampli ventall de possibilitats i coneixements. Avui dia els nins començen a manejar un ordinador o tablet cada vegada abans. En moltes ocasions, l’ús d’aquestes eines pareix totalment innocu i que no ha de dur cap problema. Efectivament, l’ús de totes aquestes eines és enriquidor i fundamental per al desenvolupament dels menors, però, en ocasions, pot haver problemes que no veim a simple vista. Per evitar aquests problemes, les families i l’escola ha de saber guiar-los de la manera més segura possible per totes aquestes possibilitats que ens dona la xarxa.

Us facilitam aquest enllaç web a la pàgina de la Agencia Española de la Protección de datos on hi trobareu molta informació legal, tallers, videos, guies per treballar amb els vostres fills també a casa.

Tú decides en internet

 

Fichas didácticas