8 DE MARÇ DIA DE LA DONA

Enguany el CEIP Son Rullan ens hem adherit ala setmana feminista per a millorar en igualtat.

«A totes aquelles dones que sofreixen, que intenten ser iguals, que lluiten, que intenten que la balança de la igualtat continuï recte han de saber que són importants. Per això, us donam les gràcies. Moltes gràcies per la vostra valentia». Classe de 5è B

Aquestes paraules dolces cap a les dones són només una mostra de tot el que es va dir ahir, dia 7 de març a la diada que vam celebrar pel dia de la dona. Cada classe va escriure un text per a dedicar a les dones, les persones més importants de les seves vides.

Us deixem una sèrie de fotografies:

Mural de totes les frases i textos que escriviren els alumnes de primària de l’escola
El CEIP Son Rullan, adscrit a les escoles feministes