INSTRUCCIONS PER A L’INICI DE CURS

Benvinguts a tots i totes a un altre curs; un nou camí de 9 mesos plens d’emocions, aventures i aprenentatges.

Les classes començaran el proper dimecres dia 11 de setembre. El primer dia d’escola els horaris d’entrada seran una mica diferents als habituals. A més, enguany estan fent obres a l’escola, de manera que les entrades fins a nou avís es faran per l’entrada principal. Per tant, es faran igual que els dies de pluja: els alumnes entraran amb ordre directament a les aules per la porta principal de l’escola a les 9h. Per a la sortida, només els pares dels alumnes de 5 anys, 1r i 2n podran accedir directament a l’aula a partir de les 13:50h. La resta de cursos (de 3r a 6è), sortiran directament per la porta principal on els haureu d’esperar al carrer a les 14h. Les entrades dels alumnes de 3 i 4 anys es faran com habitualment.

Dimecres dia 11 els alumnes d’infantil de 5 anys entraran per davant a les 9:15 i 1r entrarà per davant a les 9:30h. Els pares de 1r i 2n podran acompanyar als nins a l’aula per deixar-hi els llibres. Els nins i nines de 3r aquest dia només duran el material de classe i els llibres es duran entre dijous i divendres. De 3r a 6è es farà l’entrada habitual a les 9h. Aquest primer dia d’escola NO hi haurà servei d’escola matinera però SI que hi haurà servei de menjador en l’horari de setembre (de 14h a les 15:15-30h). A partir de dia 12, tots els horaris (sortides, entrades, menjador i escoleta matinera) es normalitzen als seus horaris habituals. De totes formes, vos recordam que les activitats extraescolars no començaran fins octubre, de les quals vos informarem a través d’una circular que s’entregarà a cada alumne.

Per altra banda, els horaris i dies per a les reunions de pares es comunicaran a través de la primera circular del curs.

BENVINGUTS AL NOU CURS!!!