Tot anirà bé

Estimada comunitat educativa: alumnes, mestres, mares i pares, personal no docent que us quedau a casa…. GRÀCIES. Gràcies per ser responsable i pensar no només en vosaltres, sinó també en els demés. És temps de ser solidari i pensar en els nostres majors, en la nostra població més fràgil… i sobretot pensar que tot això passarà. Passarà i tornarem a les aules, al parc, a córrer, a botar i riure. Tornarem a riure molt fort, i tornarem a ésser lliures. Tornarem i tots ho veurem, i ho celebrarem junts. Però encara no. Mentres tant… #queda’tacasa i recorda… #totaniràbé.

No són en va els més dèbils, si la seva força s’uneix.

Homer
Per a tots els nostres nins i nines, de part de tots els que feim l’escola. Us enyoram molt!!
En Pius, el nostre policia tutor.

Gojós dels petits herois que lluiten des de casa! Diu el nostre policia.