GUANYADORS CAPSA DE MATERIAL ESCOLAR

20 novembre

El passat 19 d’ocubre es va celebrar el sorteig de la ONCE de les paperetes blanques. Va sortir guanyador el número 840 (papereta venuda a la classe de 4 anys B). Com que passat un mes no ha sortit guanyador, hem repartit els regals entre totes les aules de l’escola… per tant, tots els nins i nines del CEIP SON RULLAN hem estat guanyadors!!!

26 d’octubre

A la fi hem pogut fer el sorteig de les capses!! A causa de l’eliminació dels sorteigs de la ONCE durant l’estat d’alarma de març de 2020, no varem poder fer els sorteigs de les nostres capses plenes de material escolar, i ara, a la fi, set mesos després hem pogut tenir els guanyadors!

La capsa de les paperetes verdes ha estat per en Marc Ros, un alumne de 2nA, prou content amb tot el material que s’en duu a casa! La papereta num 104 ha estat la guanyadora!

Aqui veim en Marc amb la papereta premiada!