CHROMEBOOKS – Procés de compra

Estimades famílies de 3r, 4t i 5è:

El proper dimarts dia 1 de juny de 2021 s’obrirà la botiga online per fer la compra dels dispositius Chromebooks que els alumnes de 4t, 5è i 6è del curs 2021-2022 emplearan a les aules. La botiga online estarà oberta des de dia 1 de juny, fins dia 10 d’agost. Recordau que les entregues es faran pel setembre a l’escola una vegada ja hagin començat les classes.

ABANS DE FER LA COMPRA:

  • Pensau quins accesoris necessitau comprar: funda (molt recomanable per tal que vagi protegit dins la motxilla), ratolí o auriculars. RECORDAU QUE ELS ACCESORIS ELS PODEU COMPRAR A AQUESTA PÀGINA, PEL VOSTRE COMPTE, O REUTILITZAR AQUELLS QUE TENGUEU PER CASA.
  • Pensau si heu d’agafar una extensió de garantia (el Chromebook duu una garantia en si, però si voleu podeu ampliar-la). Aqui teniu un document amb informació sobre la garantia ampliada de ACER:
  • En aquest full trobareu un exemple de finançament amb el banc La Caixa:

PER FER LA COMPRA:

La pàgina per fer el procés de compra és: https://www.iconoedu.com

Quan us digui «Introdueix el codi de centre» posau:

07012895

DESPRÉS DE FER LA COMPRA:

  • Recordau que els dispositius arribaran a l’escola a principis de setembre. Quan arribin a l’escola, la coordinació TIC farà les tasques de configuració amb la consola del centre i s’entregaran als nins una vegada hagin començat les classes.