LLISTAT DE LLIBRES CURS 2021-2022

A continuació teniu el document pdf amb el llistat de llibres pel curs 2021-2022 dels alumnes des de 1r a 3r de primària:

La informació que llegireu a continuació és REFERENT AL LLIBRE D’ANGLÈS dels alumnes de 1r, 2n i 3r.

Benvolgudes famílies,

Aquesta circular té la finalitat d’explicar les modalitats de compra dels llibres d’anglès d’aquest pròxim curs escolar 2021-2022.

Enguany, començarem a fer feina amb l’Activity Book d’una nova editorial, Milton Education. Aquesta, ens ha ajustat molt el preu dels llibres i ens regala una llicència digital del llibre per a cada un dels alumnes. D’aquesta manera, els vostres fills i filles podran visualitzar el llibre digitalment i fer els exercicis per a practicar des de casa. El exercicis que apareixeran, seran auto corregibles. Aquesta llicència, tot i ser TOTALMENT GRATUÏTA, és voluntària però recomanable i s’utilitzarà per reforçar el que feim a classe des de casa. El que sí és obligatori és el llibre físic que heu de comprar, ja que és el que utilitzarem diàriament a l’escola. 

Hi ha tres maneres diferents de fer la compra:

1– A través d’un enllaç directe a la pàgina oficial de l’editorial Milton. Aquesta és la opció MÉS BARATA. Si triau aquesta opció, el cost del llibre físic i digital és de 20€. L’enllaç per a fer la compra és el següent: https://travelers.miltoneducation.com/p/srullan. En aquest cas el llibre no arribarà a casa, sinó que ens arribarà a l’escola i l’entregarem a l’alumne pel setembre una vegada començades les classes.

Una vegada realitzada la compra, rebreu un email amb les seves claus d’accés digital a l’Activity Book. Pel setembre, han de presentar una copia d’aquest email a l’escola per a rebre el llibre físic, a mode de justificant.

2Anant a una llibreria i encomanant el llibre amb el nom i ISBN que apareix a la graella de llibres que veureu més abaix. El preu de venta al púbic (PVPC) és de 24€, i després s’ha de tenir en compte que cada llibreria pot pujar aquest preu per obtenir beneficis.

3– Per Internet, a Amazon per exemple. Igual que passa amb les llibreries, el preu és d’uns 24€.

Les famílies que decideixin comprar els llibres físics en llibreries externes o per Internet (opcions 2 i 3 d’aquesta circular), s’han d’encarregar (si volen) d’activar el codi que trobareu a la contraportada del llibre en el següent enllaç: https://license.miltoneducation.com/. Una vegada dins aquest enllaç, només heu de seguir les instruccions de la pantalla. Els usuaris i contrasenyes que es generin al fer la compra, no s’han d’utilitzar fins al començament del curs escolar 2021/2022, quan les mestres d’anglès així ho indiquin des de l’escola.

Hi ha tres aspectes importants a tenir en compte depenent de la via en què es faci la compra:

COMPRA DEL LLIBRE A TRAVÉS DE L’ENLLAÇ DIRECTE A MILTONCOMPRA DEL LLIBRE EN UNA LLIBRERIA, AMAZON O UNA ALTRA PÀGINA WEB
ABANS DE FER LA COMPRA:
Si comprau el llibre a través de la pàgina oficial de Milton amb l’enllaç següent https://travelers.miltoneducation.com/p/srullan la llicència digital s’activa tota sola. Vosaltres no haureu d’inscriure ni donar d’alta als vostres fills i filles. Se n’encarrega la mateixa editorial de fer-ho, ja que la compra la feis directament amb ells.Si comprau el llibre a través d’un d’aquests mitjans (llibreria o per Internet), haureu de ser vosaltres les famílies les que activeu el codi, us registreu i activeu el llibre digital.
UNA VEGADA FETA LA COMPRA:
Una vegada es faci el pagament del llibre, aquest s’envia directament a l’escola abans del començament del curs (a principis de setembre)  i són les mestres d’anglès les encarregades de donar-los als alumnes UNA VEGADA COMENÇADES LES CLASSES. Vosaltres no heu d’anar a cercar-lo enlloc ni tampoc el rebreu a casa.Com amb qualsevol altre llibre, vosaltres sou els encarregats d’anar a cercar el llibre a la llibreria una vegada arribi o de rebre’l a casa si el comanau per Internet.
QUAN TENDRÀ EL MEU FILL/A EL LLIBRE D’ANGLÈS?
Teniu màxim fins dia 31 d’agost per fer la compra si decidiu fer-ho online, per tal de tenir prou temps per a què arribi a l’escola i el poguem repartir res més començar el curs.Vosaltres vos organitzau per tal que els vostres fills i filles puguin començar el curs amb el llibre.