SOS MAMÀS «UCRAÏNA ENS NECESSITA»

Estimada comunitat educativa:

En primer lloc MOLTES GRÀCIES per tota la vostra participació en aquesta activitat, per la vostra solidaritat en aquest moment tan important que viu el món. Us volem comunicar que la passada setmana varem dur tot el material que havíem recollit a l’associació de recollida SOS Mamás.

Moltes gràcies a les famílies per participar i als alumnes per posar tot el seu cor, gràcies als mestres per fer-ne difusió i viure l’activitat d’aquesta manera, gràcies també al personal no docent (Maria i Antonio) que ens ha ajudat a fer-ho possible.

TOTS JUNTS FEIM ESCOLA!!

Totes les capses al magatzem de l’escola
Tot el material carregat a la furgoneta
Tot el material carregat a la furgoneta
Entrant el material a l’associació.
Antonio i Maria entrant el material a SOS Mamàs.
Tota la recollida al magatzem de l’associació