LA NOSTRA MAR

El tema que hem triat per aquest curs 2017-2018 és la mar. La feina d’aprenentatge que podem fer sobre aquest tema és inmensa, com la mateixa mar. Milers i milers de peixos de tot tipus, mides, colors, amb infinitat de curiositats per aprendre. Quantitat d’éssers vius que viuen a la mar i que no coneixem. Molta gent que fa feina a la mar… En definitiva, un tema molt ampli per bussejar i bussejar i no acabar mai! Els alumnes  estan fent feines de llengua, de producció de textos, de plàstica, de treball cooperatiu, etc, relacionades amb aquest tema.

Heu vist les botelles de la calma que tenim al hall? Pareixen tretes del mateix oceà i són molt útils. Quan algun alumne està molt nerviós, pot anar al hall de l’escola, ja que les botelles estan a l’abast de tothom. Just per aquesta raó, les hem de tractar bé i aixi tots les podrem emplear. Relaxen de forma ràpida i a més, fomenten l’autonomia dels nins. Quan esteim molt nerviosos o estressats, s’accelera el nostre ritme cardíac; la calma de les botelles, i veure com es mouen els elements que estan a l’interior fa que el nostre cervell redueixi l’agitació.

 

 

Com és costum, sempre decoram l’escola i els passadissos amb les nostres obres d’art… fa de l’escola, un lloc més acollidor i més nostre!