MINUT DE SILENCI

Avui no és un dia per celebrar, ni ahir tampoc. Dilluns la naturalesa es va manifestar i va actuar de manera desastrosa en el llevant de Mallorca. Pobles com Artà, S’Illot, i sobretot Sant Llorenç des Cardassar varen patir greus inundacions. Segur que molts de nosaltres coneixem a algú que hi viu aprop, o a un amic d’un amic que tal vegada ha patit les conseqüències. Més de 100 persones varen ésser evacuades. A dia d’avui, hi ha 10 morts i encara hi ha 3 persones desaparegudes, un d’ell un nin de cinc anys que estava dins el cotxe amb la seva mare i la seva germana en el moment de la torrentada, la mare va poder salvar a la seva filla i al nin l’estan cercant els equips de rescat.

Avui, 11 d’octubre de 2018 al CEIP SON RULLAN hem fet un minut de silenci nins, mestres, i personal del centre per les víctimes de la inudació. D’aquesta manera donam suport a totes les persones que estant patint les conseqüències d’una forma o una altra.