HO TENIM CLAR: SI A LA IGUALTAT!!!

Conviure. Junts. Amb respecte. Amb igualtat. Tots tenim dret a ésser nosaltres mateixos, a vestir com ens agrada, a ésser tractats de la mateixa manera, independentment de si hem nascut nins o nines. No es no.

Al CEIP SON RULLAN  donam molta importància a la coeducació. Volem educar i ensenyar nins i nines  per a què creixin en el respecte i en la igualtat. Aquest diumenge 25 de novembre es «celebra» el dia internacional contra la violència de gènere. No volem homes que maltractin a dones, ni dones que maltractin a homes. Tots som iguals. Per tot això, durant tota aquesta setmana hem estat fent activitats de consciència en els nins i nines perquè volem que creixin amb aquests valors. Avui, tots els mestres ens hem posat un llaç de color lila per reivindicar aquesta idea, i tots junts hem fet una petita festa el temps del pati per reivindicar tot això… un mural amb molts de colors i molts de missatges que deixen clar com pensen els nostres nins i nines… Els voleu veure?

 

Hem cantat i ballat diferents cançons que recolçen aquesta idea… Ens encanta cantar i ballar a la nostra escola!

Finalment, hem fet un gran cercle a l’escola i hem cantat i ballat tots junts:

 

 

ENHORABONA NINS I NINES DE SON RULLAN…

«MAI S’ENTRA, AMB VIOLÈNCIA, DINS EL COR DE LES PERSONES…»