Bon Nadal i feliç 2019!

Ja som dins el desembre… mes de tancar… i tornar a obrir. Tancam el 2018 i venim preparats per donar la benvinguda al 2019, que esperam sigui per tots vosaltres millor que l’anterior. Desembre és mes de reflexió, de fer i dir les coses que ens han quedat pendents… sempre pensam que hi ha temps per fer-ho tot, i a vegades no és aixi. Aprofitau els moments un a un cada dia …. que el temps vola!

Volem mostrar-vos la gran panera de Nadal de cada any dels alumnes de 6è… quina passada! Si voleu jugar a la sort, els alumnes de 6è venen paperetes pro sortida final de curs.

Panera pro sortida final de curs de 6è


Des del Ceip Son Rullan us volem desitjar que passeu unes bones festes en família i amics i que aprofitem aquests dies de vacances per carregar piles i tornar amb força per començar amb ganes el 2019.