La revolució de les joguines aquest Nadal…

17 desembre:

Amb les dates que s’acosten començam a pensar amb il·lusió en vacances, en temps lliure, en xocolata desfeta, en llumets de Nadal i en regals. Però aquestes festes no volem que cap nin obri cap regal estereotipat… És difícil no caure en l’error en els temps que corren però hem d’ensenyar als nins a ésser nins i a jugar amb juguetes de nins…. Ensenyar-lis que no hi ha juguetes per nins com a cotxes, dinosauris, circuits, pilotes… i juguetes per nines com nadons, cuinetes, perruqueries i demés… No hi ha juguetes per nins i per nines, hi ha juguetes, aixi de simple.

Conceptes com aquest són el que ensenyam a la nostra escola dia a dia… els nins són el futur del nostre món, i si volem un futur amb un món millor… ens hem de centrar amb ells.

Les juguetes han parlat… voleu veure “La revolució de les juguetes”?