«I Concert de Nadal del CEIP SON RULLAN»

Avui, 21 de desembre tancam el primer trimestre d’aquest 2018-2019 en el que tots hem començat un nou curs, hem conegut nous mestres i nins, hem aprés coses noves i hem experimentat nous reptes.

Enguany també posam fi a aquest trimestre d’una forma diferent, amb el “I Concert de Nadal”. Avui, les portes de l’escola s’han obert de nou per totes les famílies que formen la comunitat educativa del nostre CEIP SON RULLAN. Tots els nins de l’escola, ben ambientats de Nadal, han cantat la seva nadala corresponent amb ganes, il·lusió i emoció… tot allò que els nins sempre tenen.

Esperam us hagi agradat el concert, ja que ha estat preparat per tots nosaltres (nins i mestres) amb la finalitat de gaudir del dia d’avui, però sobretot, de sumar experiències com aquesta en el cor dels nostres infants.

Que passeu molt Bon Nadal i que tots comencem l’any amb almanco un desig i un repte per complir.

Ens veiem pel gener… amb els braços oberts per començar un nou any amb vosaltres nins i nines!

Gràcies per venir!

«Que quan siguis lluny, una cançó et torni a casa, als teus records»