Volem un timbre nou!

Estimats pares i mares de l’escola,

Tal i com podeu veure en el cartell adjunt, a l’escola estam farts del timbre i per tal de poder posar un equip de megafonia nou amb música, necessitam la vostra col·laboració!

Els nins i nines de 5è de primària, el dimecres 22 i 5 de juny faran una venta de porcions de coques i pizza per només 1€ durant el temps de pati. Ens ajudes?

NOVETATS!!

La venta de coques i pizzes  va ser un èxit complet, i la recaptació neta va ser de 490 €.

Agraïm a tot l’alumnat del centre que va comprar pizzes i coques i especialment  als alumnes i famílies dels cursos de 5è A i 5è B que ho varen organitzar i col·laborar de forma voluntària. No podem oblidar-nos tampoc de les cuineres per la seva ajuda.

Aquesta iniciativa va partir dels pares  del Consell Escolar del centre que voluntàriament ha format part amb els altres pares de les classes de 5è,  per recaptar diners per la substitució del timbre actual per un sistema de megafonia que permeti posar música i altres, ja que es tracta d’ un  cost bastant elevat de més de 3000€ entre els 2 edificis.

Aquest curs es farà una propera activitat de venda de coques i pizzes el proper dia 5 de juny.

Els alumnes interessats en comprar pizza i/ o coca han de dur els diners el dia 31 de maig  per poder fer una previsió del que s’ha de preparar.

Moltes gràcies !!

DARRERA VENTA DE COQUES D’AQUEST CURS ESCOLAR 2018-2019

Aquesta setmana es va tornar a fer venta de coques i pizzes i ens vam superar: es van recaptar 599€!!

Aquesta vegada els nins i nines de 6è de primària també hi van participar i es va notar… En total, hem aconseguit 1089€.

També hem de donar les gràcies a aquelles persones que feren un donatiu per aquesta causa… Esperem tenir un nou equip de música a primària abans d’acabar el curs i per descomptat, això no acaba aquí… L’any que ve tornarem amb més pizzes i coques per tal de poder instal·lar-ne un a infantil!

Una vegada més, moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!!