25 N. DIA DE L’ELIMINACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Durant el mes de novembre gràcies a la iniciativa de «Accions de sensibilització per a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclista als centres educatius» hem pogut dur a terme algunes activitats com contacontes a totes les aules i fer bosses per sensibilitzar aquesta situació de desavantatge que tenim a la nostra societat amb el nostre alumnat.

El dilluns 25 de novembre vàrem sortir mestres i alumnes de primària per fer una gran llaçada de color lila amb els nostres cossos i portant les bosses que havíem elaborat les setmanes anteriors. La cançó que ens va acompanyar Yo solo quiero bailar, ens ajuda a visualitzar que encara ens queda feina per poder arribar a una societat amb més igualtat entre els homes i dones.