Carnaval 2023

Estimades famílies: 

El divendres 17 de febrer se celebrarà la rua de Carnaval dins el pati de l’escola. A les 9.30 h s’obrirà la porta del carreró i les famílies us podreu col·locar al voltant de les cintes i tots els alumnes d’infantil i primària faran dues voltes al pati com a desfilada. En cas de pluja ja us informarem de les noves indicacions. 

Cada tutora us confirmarà quina serà la desfressa del grup del vostre fill o filla per dia 17 de febrer. Dia 9 de febrer el Rei Carnestoltes farà els manaments als alumnes dels detalls que han de dur els dies 13, 14 i 15 de febrer, i ja us avancem que dia 16 el manament del Rei serà “desfressa lliure”. 

Us demanem que per favor dia 17 respecteu les limitacions que marquem amb les cintes. En acabar la desfilada, la festa continuarà a les aules amb les tutores i el servei de menjador serà com sempre.