RECAPTACIÓ II CURSA SOLIDÀRIA «SAVE THE CHILDREN»

Hola famílies!

Els nins i nines del nostre centre varen participar la setmana passada a la segona cursa solidària del centre. Els alumnes d’infantil, primer i segon cicle varen córrer a la pista esportiva, i els alumnes de cinquè i sisè varen córrer al carrer, ja que dia 26 d’abril és el dia de «L’educació física al carrer». Des d’aqui, volem donar importància a l’esport i moviment, que és senyal de salut. Els nins i nines necessiten passar més temps a la natura i a l’exterior per desenvolupar habilitats no només físiques, sino també cognitius, imaginatius, creatius, emocionals i socials.

L’any passat la recaptació va ser per Ucraïna i enguany ha estat per la ONG Save the children. Avui mateix hem fet l’ingres de la recaptació, aquí podeu veure la seva web i tota la tasca humanitària que fan.

Aquesta ha estat la recaptació per cursos:

I el justificant de l’ingrés:

Moltíssimes gràcies a totes i tots per participar: alumnes, famílies, mestres, personal no docent i policia!

Avui, 11 de maig, hem rebut un correu de «Save the children» donant les gràcies per la nostra recaptació:

«Apreciats amics i amigues:

El 05/05/2023 hem rebut un ingrés per la quantitat de 704,17€ del vostre centre.

En nom dels nens i nenes dels nostres programes volem donar-vos les gràcies pel vostre esforç i implicació.

Us preguem que feu extensible aquest agraïment als vostres companys i companyes, ja que han sabut traslladar la il·lusió pel projecte al seu alumnat. Gràcies a ells, els nens i nenes s’han mobilitzat i han posat en marxa tots els recursos possibles: el seu propi esforç i han sigut l’altaveu perquè tot el seu entorn conegués la complexa situació per la qual passen milers de nens i nenes.

També volem agrair a les famílies del vostre centre, que han fet la seva aportació en forma de donatiu econòmic. La vostra ajuda ens permet continuar treballant pels drets de la infància i aconseguir que la infància sobrevisqui, tingui accés a una educació de qualitat i estiguin protegits.

Gràcies per donar-los l’oportunitat de continuar somiant»

Ajudar a qui ho necessita és un privilegi, i per això donam les gràcies de poder-ho fer