CHROMEBOOKS – PROCÉS DE COMPRA

Estimades famílies de 3r:

Dia 2 de maig s’obri la botiga online per fer la compra dels dispositius Chromebooks que els alumnes de 4t del curs 2024-2025 emplearan a les aules. La botiga online està oberta des de dia 2 de maig, fins dia 16 d’agost. Recordau que les entregues es faran pel setembre a l’escola una vegada ja hagin començat les classes, sempre i quan s’hagi realitzat la compra dins el termini de temps establert.

Si per a qualsevol motiu, realitzau la compra del chromebook després d’aquest periode, vosaltres mateixos haureu d’anar a recollir el chromebook de forma presencial a la botiga. Important: recordau que només es pot iniciar el chromebook per primera vegada a l’escola per a que es pugui configurar amb la wifi de l’escola.

A continuació, vos deixam el document explicatiu sobre el procés de compra.

ABANS DE FER LA COMPRA:

  • Pensau quins accesori necessitau comprar: funda (molt recomanable per tal que vagi protegit dins la motxilla), ratolí o auriculars. RECORDAU QUE ELS ACCESORIS ELS PODEU COMPRAR A AQUESTA PÀGINA, PEL VOSTRE COMPTE O REUTILITZAR AQUELLS QUE TENGUEU PER CASA.
  • Pensau si heu d’agafar una extensió de garantia (el Chromebook duu una garantia en si, però si voleu podeu ampliar-la).

PER FER LA COMPRA:

La pàgina per fer el procés de compra és: https://www.iconoedu.com

Quan us digui «Introdueix el codi de centre» posau:

07012895

DESPRÉS DE FER LA COMPRA:

  • Recordau que els dispositius arribaran a l’escola a principis de setembre. Quan arribin a l’escola, la coordinació TIC farà les tasques de configuració amb la consola del centre i s’entregaran als nins una vegada hagin començat les classes. Recordau que si realitzau la compra del chromebook després del termini establert de temps (passat el 16 d’agost), vosaltres mateixos haureu d’anar a recollir el chromebook de forma presencial a la botiga. Important: recordau que només es pot iniciar el chromebook per primera vegada a l’escola per a que es pugui configurar amb la wifi de l’escola.

En la web d’Icono trobareu documents, presentacions, i molt més amb informació interessant.