CHROMEBOOKS – PROCÉS DE COMPRA

Estimades famílies de 3r:

Dia 2 de maig es va obrir la botiga online per fer la compra dels dispositius Chromebooks que els alumnes de 4t del curs 2023-2024 emplearan a les aules. La botiga online està oberta des de dia 2 de maig, fins dia 13 d’agost. DIA 14 LA BOTIGA JA ROMANDRÀ TANCADA. Recordau que les entregues es faran pel setembre a l’escola una vegada ja hagin començat les classes.

ABANS DE FER LA COMPRA:

  • Pensau quins accesori necessitau comprar: funda (molt recomanable per tal que vagi protegit dins la motxilla), ratolí o auriculars. RECORDAU QUE ELS ACCESORIS ELS PODEU COMPRAR A AQUESTA PÀGINA, PEL VOSTRE COMPTE O REUTILITZAR AQUELLS QUE TENGUEU PER CASA.
  • Pensau si heu d’agafar una extensió de garantia (el Chromebook duu una garantia en si, però si voleu podeu ampliar-la). Aquí teniu un document amb informació sobre la garantia ampliada de ACER:

Procés de compra portal web FAMILIES

  • En aquest full trobareu un exemple de finançament amb el banc La Caixa:

Condicions de finançament amb La Caixa

PER FER LA COMPRA:

La pàgina per fer el procés de compra és: https://www.iconoedu.com

Quan us digui «Introdueix el codi de centre» posau:

07012895

DESPRÉS DE FER LA COMPRA:

  • Recordau que els dispositius arribaran a l’escola a principis de setembre. Quan arribin a l’escola, la coordinació TIC farà les tasques de configuració amb la consola del centre i s’entregaran als nins una vegada hagin començat les classes.

En aquest document teniu un resum dels principals punts tractats: