Sant Jordi 2020

Estimats alumnes:

La diada de Sant Jordi sempre és una data de celebració molt important a qualsevol escola… celebram el dia del llibre i el foment per la lectura. El 23 d’abril és una data simbòlica per la literatura mundial ja que aquest dia de l’any 1616 varen morir tres grans autors: Shakespeare, Cervantes i Garcilaso de la Vega. Curiós, eh?

Que l’escola estigui tancada no vol dir que no poguem celebrar un dia com aquest. Molts de vosaltres ho heu treballat aquests dies amb els vostres mestres, però aqui us vull deixar un recull de totes les feines tan boniques que feim entre tots i totes i des de casa. Perquè l’escola la feis vosaltres: ELS NOSTRES NINS I NINES.

ESPERAM QUE US AGRADI

CLAUSTRE DE PROFESSORS I PROFESSORES

INFANTIL:

Què tal si començam amb un poc de creativitat? Un punt de llibre sempre és bona opció per acompanyar-nos a nosaltres en el viatge de qualsevol lectura, i també per regalar en una diada de Sant Jordi. T’animes?

Na Leo ens explica com fer-ne un de ben xulo.

Voleu escoltar la llegenda de Sant Jordi des del teatre CEIP SON RULLAN? Sssshhhhhh! Silenci que el teatre ha de començar! Pitja a aquest enllaç:

El conte de Sant Jordi amb la veu de la nostra mestra d’infantil Xisca.

PRIMÀRIA:

Quantes activitats i propostes tenen els alumnes de tercer! Pica l’enllaç si vols veure les seves manualitats de Sant Jordi o les lectures que proposen els nins de na Malén i n’Almudena. Fins i tot podreu veure un video amb un conte de la llegenda de Sant Jordi!

http://ceipsonrullan.blogspot.com

Els alumnes de 6è estan montant una activitat de conta contes per als més petits: infantil i primer de primària. En els propers dies anirem penjant alguns videos dels més grans de l’escola contant contes per als més petits.

Na Judith ens conta “El monstre de les emocions”

En Fernando posa veu als personatges del conte de “Aladino”

Aladino y la lámpara mágica

I també ha fet aquesta versió de “El pájaro amarillo” de Olga de Dios contada pel propi ocell groc!

Fernando (6èA)

N’Humberto ha triat un conte molt graciós que sol agradar molt als més petits… “El topo que quería saber quién había hecho aquello en su cabeza”

I na Jana conta un conte que duu un missatge molt especial.

3, 2, 1… VAMOS ALLÁ!

Na Laura ens conta “El Gato con Botas”

I en Javier Amer, el famós conte de LA CAPERUCITA ROJA

Na Levante, de 6è B

I en Javier Magán… t’agraden els playmòbils??